BENVINGUT A PSIQUIA
EL TEU CENTRE DE PSICOLOGIA
https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/home-1.1-512x512.png

¿Què és Psiquia?

PSIQUIA és un centre d’atenció psicològica que reuneix psicòlegs especialitzats en diferents àmbits clínics però que, sota una línia de treball psicodinàmica, convergeixen en un propòsit comú: oferir atenció psicològica accessible i de qualitat.

Pensem que la teràpia psicològica és una eina potent i transformadora que permet tenir una vida emocionalment saludable i que aconsegueix deslliurar a la persona de malestars greus i comportaments inadequats que poden generar molt dolor. La salut psíquica és tan o més important que la salut física. Una ment sana pot afrontar qualsevol repte que la vida li posi davant i és capaç de créixer i fer-se més forta, podent gaudir de la vida i dels moments de felicitat que aquesta ens ofereix.

Per tal d’aconseguir aquests objectius tan ambiciosos, a PSIQUIA posem com a objectiu primordial la qualitat dels nostres professionals, la seva àmplia formació i experiència, i la seva vocació. La implicació en la nostra feina és el que fa que mai deixem de formar-nos i seguim investigant per trobar noves i millors maneres d’ajudar a les persones.

A PSIQUIA els professionals treballem en xarxa per poder donar atenció psicológica a tots els àmbits ( infants, adolescents, adults, parelles, famílies,..) de manera coordinada i coherent. A més, la mirada d’un altre professional a través de la supervisió clínica i el grup de treball ens permet tenir una perspectiva més rica i global que garanteix una millor intervenció i una millor qualitat del tractament terapèutic.

Per tal de garantir la millor qualitat en el nostre servei, PSIQUIA és un centre sanitari reconegut per la Generalitat de Catalunya amb el Codi de Registre de Centres, Serveis i Establiments sanitaris E08709485.

https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/que-es-psiquia-512x512.png

Per què una orientació psicodinàmica? Els professionals de PSIQUIA tenim formació de moltes i variades línies de treball des del món de la psicologia, però la nostra experiència ens ha portat a considerar que la psicologia psicodinàmica ofereix una profunditat en el treball terapèutic on les altres orientacions no arriben. Tot i això, cal tenir una mirada oberta a noves perspectives, i és per això que la nostra línia de treball, malgrat ser de base psicodinàmica, integra tècniques d’altres orientacions que enriqueixen el procés terapèutic i fugen de dogmatismes i posicions ortodoxes.

A PSIQUIA creiem en la nostra feina i volem arribar a tothom. Considerem que l’accés a una teràpia psicològica ha de ser universal i és per això que col·laborem amb associacions i ONGs en aquesta tasca.

PSIQUIA, doncs, és un centre de psicologia situat a l’eixample de Barcelona, accessible a tothom i implicat en oferir atenció psicològica de qualitat. El nostre objectiu: AJUDAR A LES PERSONES.

COL·LABORACIONS PSIQUIA

https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/psicolegs-sense-180x180.jpg
https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/adc180-180x180.jpg