L'EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/nuria-400x400.png

NÚRIA GRACIA GALL

PSICÒLOGA

CONEIX UNA MICA A LA NÚRIA

Teràpia infantil, juvenil i d'adults, avaluacions psicològiques.

Psicòloga llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Num. Col·legiat 20.475. Especialitat en psicoanàlisis infantil i juvenil per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat amb la Xarxa Pública de Salut Mental atenent a infants i joves per a la Fundació Eulàlia Torras de Beà. Especialitat en psicoanàlisis d'adults per IPSI, Centre per l'Atenció Docència i Investigació de Salut Mental. També ha col·laborat amb IPSI en l'atenció psicològica al Servei d'Atenció Subvencionada.
Membre de Psicòlegs Sense Fronteres , psicòloga del servei d’atenció psicològica d’ACCU Catalunya (associació de malalts de Crohn i colitis ulcerosa) i col·laboradora d’ACAF (associació d’afectades i afectats de fibromiàlgia i d’altres síndromes de sensibilització central).
El seu primer contacte amb el món de la psicologia va ser a títol personal, però la va impressionar el potencial que tenia la tècnica psicoterapèutica i no ha deixat mai de formar-se des de la vessant psicoanalítica, però també des d’altres corrents teòrics, per tal de poder oferir el màxim d’eines i recursos als seus pacients. L’objectiu que persegueix i ha perseguit sempre és el d’ajudar als altres. Creu en la capacitat de canvi i autosuperació de les persones i ho pren com a lema i valor bàsic del seu treball.
Atén a adults, joves i nens, fent avaluacions clíniques i psicoteràpia individual.

https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/chalia-n-400x400.png

CHALÍA MARTÍNEZ SOLER

PSICÒLOGA

CONEIX UNA MICA A LA CHALÍA

Psicoteràpia individual a joves i adults.

Psicòloga llicenciada a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Col·legiada núm. 24.676. Les seves ganes de saber sobre la psique humana d’una manera global l’han portat a formar-se des de diferents perspectives de la psicologia.

Postgrau en Salut Sexual de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP) a Barcelona (universitat de Lleida).

Màster en Neurociències de la Universitat de Barcelona.

Curs de Treball en dol i depressió. Clínica psicoanalítica, a Gradiva.

S’especialitza en psicoanàlisis d’adults a IPSI, Centre d’atenció, docència i investigació en salut mental. També ha col·laborat amb IPSI en l’atenció psicològica al Servei d’Atenció Subvencionada. Ha treballat en col·laboració assistencial al Centre de Salut Mental per adults de Montjuïc, que pertany al Departament de Salut Mental, en grups psicoterapèutics d’inspiració psicoanalítica.

El seu interès en la psicoteràpia surt del desig de comprendre, connectar i acompanyar en processos de patiment, extraient de les vulnerabilitats fortaleses i un millor coneixement d’un mateix, així com nous recursos per afrontar reptes vitals.

https://psiquia.cat/wp-content/uploads/2016/09/samanta-400x400.png

SAMANTA LIPQUIN KOTLER

PSICÒLOGA

CONEIX UNA MICA A LA SAMANTA

diagnòstic psicoeducatiu i emocional, teràpia infantil, juvenil, i atenció precoç.

Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada num 16.432. Màster en Psicopatologia Clínica i en Psicoteràpia de nens i adults, impartits a la Fundació Vidal i Barraquer (Universitat Ramon Llull). La seva formació no s’ha aturat mai, cursant estudis de Psicoteràpia d’orientació dinàmica a IPSI (Centre d’atenció, docència i investigació en salut mental) i en l’actualitat un postgrau de diagnòstic en atenció precoç a la Fundació Eulàlia Torras de Beà (Universitat de Girona). Té amplis coneixements en el diagnòstic psico-educatiu i emocional, així com en el tractament de nens, adolescents i famílies. Des de la seva adolescència ha treballat amb nens i nenes i afirma que mai no ha deixat d’aprendre d’ells.

TENS DUBTES O VOLS FER ALGUNA CONSULTA?